Faal harder voor meer succes

Door Stephan van der Toom

Wanneer je echt serieus aan de slag wilt om het leven te kunnen leven dat je graag wilt is het belangrijk om je te realiseren dat jij de enige persoon bent die dit kan realiseren.

Als moeder en opvoeder van de kinderen is het je meegegeven dat je wilt verzorgen. Vrouwen vallen daarmee vaak in de val dat ze meer om anderen geven dan hun eigen toekomst veilig stellen of verwachten dat iemand anders dat voor hen doet.

Word Ook Financieel Onafhankelijk

Ga niet op deze manier met je toekomst gokken. Je kunt de vaardigheden die je in je werk en thuis gebruikt ook gebruiken om financieel onafhankelijk te worden en het leven te creëren dat je graag wilt.

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen levensweg en er zal iets wonderbaarlijks gebeuren: je zult meer een meer kansen zien die je nooit eerder zag.

Neem Actie

Pas wanneer je dit nieuwe inzicht combineert met actie zul je uitkomen waar je altijd van hebt gedroomd. Denk positief over jezelf en je dromen en laat beperkende gedachten je niet beïnvloeden. Zeker niet van de mensen om je heen die anders denken.
Jouw doelen en ambities, klein of groot, zijn de moeite waard om na te jagen. Herinner jezelf daar regelmatig aan en zeker wanneer je jezelf wat down voelt.
Word een levenslange student van het leven. Je kan simpel beginnen door te lezen in de vele succesboeken, zelfontwikkeling, ondernemerschap, investeren en natuurlijk de blogberichten op www.cashflowclub.nl.
Het moment dat we stoppen met leren stoppen we met groeien en eigenlijk met leven. Houd je brein in leven en actief door te blijven leren!

Neem actie. Ideeën kunnen werkelijkheid worden als je ook actie neemt.

Meld je nu gratis aan!

Bericht delen

Rich Dad Poor Dad

  Het eerste boek wat werd uitgegeven door de ‘Rich Dad’ company was Rich Dad Poor Dad. Sinds de eerste uitgave staat het boek al

Lees verder »

Cashflow Quadrant

Het Cashflow Quadrant is een handig middel om inzicht te krijgen hoe iemand in het leven staat en hoe hij of zij geld verdient. Als

Lees verder »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.