Conspiracy of the Rich

Door Stephan van der Toom

Eind januari 2009 lanceerde Robert Kiyosaki Conspiracy of the Rich – een gratis online boek dat werd geschreven om mensen te helpen begrijpen hoe de huidige recessie ontstond en wat ze nodig hebben om de aankomende turbulente jaren te overleven.

Een ongekende evenement voor Kiyosaki en The Rich Dad Company, waarbij Conspiracy of the Rich een interactief project is geworden waarin Kiyosaki heeft gevraagd om feedback, commentaar en vragen van lezers van over de hele wereld.

Miljoenen en miljoenen lezers hebben massaal de website (www.conspiracyoftherich.com) bezocht en sommige van hen hebben opmerkingen gemaakt waardoor ze een bijdragen aan het project, en uiteindelijk dit boek hebben geleverd!

Tijdens zijn jeugd kon hij de financiële levens van zijn “twee Pa’s ” (zijn eigen vader en zijn beste vriend) ontvouwen. De lessen die Robert Kiyosaki leerde legde hij vast in de bestseller Rich Dad, Poor Dad en de lijn van ‘personal finance’ boeken.

Meld je nu gratis aan!

Bericht delen

Rich Dad Poor Dad

  Het eerste boek wat werd uitgegeven door de ‘Rich Dad’ company was Rich Dad Poor Dad. Sinds de eerste uitgave staat het boek al

Lees verder »

Cashflow Quadrant

Het Cashflow Quadrant is een handig middel om inzicht te krijgen hoe iemand in het leven staat en hoe hij of zij geld verdient. Als

Lees verder »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.