Meld je aan bij de CashflowClub (gratis)

Speel CASHFLOW® 101 en Ontsnap Uit de 'Rat Race'

Investeren is een kunst die je niet uit boeken kunt leren. Leren in de praktijk kan soms erg duur uitvallen. Je dient eerst je eigen gedrag te begrijpen….
CASHFLOW game is gecreëerd om op een leuke manier ervaring op te doen met investeren en vermogen opbouwen. Beheer je bezittingen en uitgaven, handel in aandelen en vind de weg uit de ‘Rat Race’.

Hoe je leert uit de 'Rat Race' te komen

Vind jouw weg uit de ‘Rat Race’ door investeringen te doen vastgoed, aandelen, bedrijven en edelmetalen.
Je speelt niet alleen tegen de andere spelers; je speelt tegen de huizenmarkt, de aandelenbeurs en moeder natuur.
CASHFLOW® start met iedere deelnemer in een typische 9-tot-5 baan (niet voor de lol) en neemt je mee op een reis om jouw imperium op te bouwen met bezittingen die jou de ‘fast track’ in zullen helpen (het leuke gedeelte).
Jouw bank zal NOOIT vragen om de cijferlijst van jouw school. Leer wat echt belangrijk is voor ondernemers en investeerders – jouw financiële plaatje. Koop bezittingen die geld opleveren en bouw aan je eigen waarde.
Vergroot je financiële IQ en ontsnap uit de ‘Rat Race’. Verzamel een groep vrienden, familie of collega’s. Het maakt niet uit. Je zult altijd de eerste keer onthouden dat je CASHFLOW® speelde samen.

De Vernieuwde Versie van CASHFLOW® 101

Na bijna 20 jaar de wereld te hebben geleerd hoe cashflow te creëren, is het beste investeringsspel volledig aangepast aan deze tijd en beter dan ooit:
• sneller, meer interactief het spel spelen,
• nieuwe manieren om te winnen,
• ge-update kaarten, beroepen en huizen,
• mooi nieuw ontwerp en stijl,
• verbeterde inkomens verklaringen,
• meer plezier en meer lessen dan ooit!

Bestel Nu Voor €129,95 i.p.v. €139,95

Gratis Verzending Naar Nederland en België