4 Redenen om in vastgoed te investeren

Door Stephan van der Toom

Vastgoed is één van de veiligste investeringen voor nieuwe investeerders. Doordat de waarde van vastgoed door de jaren heen blijft stijgen en er redelijk weinig risico’s zijn, kan jij hierin ook gaan investeren. Maar voordat je naar een andere website vliegt om gelijk te investeren, moet je wel wat meer weten over de deze vorm van investeren. Kennis is immers macht, en in dit geval gaat het om de macht over je eigen investeringen. Een goede vastgoed training kan erg nuttig zijn om jouw kennis te vergroten.

Waarom investeren in vastgoed?

Wij geloven dat vastgoed dé investering is voor mensen die naar financiële vrijheid streven. Het is namelijk lang niet zo eng of groot als je misschien denkt. Met de juiste kennis en begeleiding van bijvoorbeeld een vastgoedcoach kan iedereen geld verdienen met vastgoed. De 4 redenen om in vastgoed te investeren zijn:

  1. Vastgoed zorgt voor maandelijkse cashflow. Tenminste, als je het op de goede manier aanpakt. Vastgoed kan je namelijk maandelijks geld opleveren door middel van huuropbrengsten. En die opbrengsten kun je zelf verhogen door onderhoud aan je pand te plegen!
  2. Het blijft altijd in waarde stijgen. Het maakt niet uit wat er met de rest van de economie gebeurt, vastgoed marcheert altijd. Natuurlijk kunnen de huizenprijzen enkele jaren best dalen, maar op lange termijn (een vijf- of tiental jaar) zal de waarde van jouw vastgoedinvestering stijgen.
  3. Je hebt volledige controle over het rendement van jouw investering. Naast dat je in vastgoed investeert wordt je ook beheerder van jouw pand van keuze. Dat lijkt misschien als een grote opgave, maar het heeft ook veel voordelen. Doordat je zelf beheerder bent van het pand, heb je invloed op de kwaliteit en waarde ervan. Je kunt dus zelf zorgen voor een hogere huur door de kwaliteit van je pand te verbeteren. Hiervoor moet je even investeren, maar je zult het met een goed pand zeker terugverdienen!
  4. Je hoeft niet per se rijk en ervaren te zijn om te verdienen met vastgoed. Door elke maand een klein beetje geld opzij te zetten heb je al snel genoeg voor een eerste investering. Bovendien kun je met goede begeleiding van een coach al snel wegwijs worden deze markt.

Waar haal je de kennis vandaag?

Hoewel vastgoed zoveel voordelen heeft, moet je niet zomaar met je geld gaan smijten. Dat is nooit een verstandig plan, en met deze investeringen zeker niet. Jij als beginnend investeerder weet natuurlijk nog weinig van de risico’s en valkuilen die je tegen kan en zal komen. Daarom kan het voor jou slim zijn om eerst te leren van ervaren investeerders!

Een training is erg belangrijk en zal je duizenden euro’s besparen aan onnodige kosten en leergeld. Als je niet weet wat je moet doen dan zijn de gevolgen met vastgoed en snel erg groot en duur. In het buitenland is investeren in vastgoed veel meer ingeburgerd dan in Nederland en veel goede trainingen zijn er niet te vinden in Nederland. Toch is de Nederlandse markt een heel interessante. Er is een groot tekort aan woningen en door de crisis zijn meer mensen gaan huren. De aanschafprijs van een pand is daardoor gedaald terwijl de huren alleen maar zijn gestegen.

Met een goed stappenplan kun je precies dat doen wat ervaren investeerders ook doen. Eigenlijk zou je een tijdje met iemand mee moeten kunnen lopen waardoor je precies kan zien wat hij of zij doet en dat jij dat na kan doen. Het is daarom ook niet aan te raden om een training te volgen van bijvoorbeeld 3 dagen en dat je daarna verder geen hulp hebt. Je kunt beter een wat langere training volgen waardoor je iedere keer een klein stapje zet richting je doel, n.l. het kopen van een investeringspand. Met de juiste begeleiding kom je een stuk verder en voorkom je onnodige fouten die je bakken met geld kunnen kosten.

Doe mee met ons Trainingsprogramma!

In plaats van zelf op zoek te gaan naar een vastgoed training, hebben wij van de CashflowClub Nederland een veel simpelere oplossing voor je: meedoen met ons Trainingsprogramma! Wij hebben dit programma opgezet omdat we geloven dat er te weinig mensen zijn die naar financiële vrijheid streven. Iedereen wil wel onafhankelijk zijn van geld, maar slechts weinig mensen weten hoe ze dit goed aan kunnen pakken.

Voor veel van hen lijkt het zo onbereikbaar om niet te hoeven malen om belastingen en het betalen van bepaalde zaken. Maar het is helemaal niet zo onbereikbaar als je misschien denkt!

Door onze eigen ervaringen met vastgoed hebben wij besloten om andere mensen te overtuigen om hetzelfde te doen. Maar we willen ze natuurlijk niet in het diepe gooien. Om jou en andere mensen te leren je weg te vinden in deze wereld, hebben we dit Vastgoed Trainingsprogramma opgezet. Hierin zal je alles te weten komen over verstandige investeringen, wat nou precies de voordelen ervan zijn en welke risico’s eraan verbonden zijn.

Denk vooral niet dat dit Trainingsprogramma alleen maar is voor mensen met veel geld. Wij willen juist iedereen kennis laten maken met vastgoed en de mogelijkheden ervan! Meld je dus vooral aan, ongeacht je inkomen, afkomst, status of welke baan je hebt. Wij geloven oprecht dat iedereen geld kan verdienen met vastgoed.

We geven je binnen ons Trainingsprogramma persoonlijk advies over investeringen. We leren je ook hoe je geld voor vastgoed opzij kunt zetten en hoe je een goede portefeuille opbouwt.

Investeren voor vastgoed is voor iedereen, niet alleen voor ‘rijken’. Leer het ook en meld je aan voor ons Vastgoed Trainingsprogramma!

Meld je nu gratis aan!

Bericht delen

Rich Dad Poor Dad

  Het eerste boek wat werd uitgegeven door de ‘Rich Dad’ company was Rich Dad Poor Dad. Sinds de eerste uitgave staat het boek al

Lees verder »

Cashflow Quadrant

Het Cashflow Quadrant is een handig middel om inzicht te krijgen hoe iemand in het leven staat en hoe hij of zij geld verdient. Als

Lees verder »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.