10 tips om meer geld te verdienen!

Door Stephan van der Toom

Succes komt niet uit de lucht vallen en je kunt er geen pilletje voor innemen om het te krijgen. Het is de uitkomst van meerdere factoren.

Hard en slim werken, de juiste acties ondernemen en ook veel laten.

Als er al een recept voor succes zou zijn dan zijn dan zijn dit 10 belangrijke ingrediënten die je zeker niet mag overslaan:

  1. Ik zal nooit zomaar iets aannemen, ongeacht de omstandigheid, omdat ik geen kristallen bol heb en ik niet almachtig en alwetend ben.
  2. Ik zal nooit meer denken voor anderen. In plaats daarvan zal ik vragen om feiten. Ik vind het niet leuk als anderen denken voor mij dus ik zal dat vanaf nu ook niet meer voor hen doen.
  3. Ik zal iedere dag mijn 4 prioriteiten vaststellen en pas gaan slapen als alle taken zijn voltooid.
  4. Ik zal zo veel mogelijk helpen.
  5. Ik zal iedereen met respect behandelen zoals ik zelf behandeld zou willen worden.
  6. Ik zal voor iedere dag een plan schrijven met mijn belangrijkste taken. Dit doe ik ’s avonds voor het naar bed gaan. Naast mijn bed leg ik een stuk papier en een pen om mijn ideeën direct op te schrijven. Door mijn hoofd te legen slaap ik rustiger en heb ik meer energie voor de nieuwe dag. (Stephan van der Toom: Wie Schrijft Die Blijft )
  7. Als ik gefrustreerd raak van het gedrag van mensen stop ik een moment om diep in te ademen, een rondje te lopen en de situatie rustig te kunnen overzien.
  8. Als ik een antwoord op een vraag zoek raadpleeg ik Google of Youtube om het antwoord te vinden.
  9. Ik zal iedere dag 3 uur reserveren voor mijn belangrijkste taken die mij uiteindelijk ook het meeste geld opleveren. Mijn telefoon, sms, Whatsapp, Twitter, Facebook en mail staan dan uit zodat ik niet gestoord kan worden.
  10. Andere mensen hebben alleen invloed op mij als ik dat toelaat. Ik beslis zelf over mijn leven en laat dit niet door anderen beïnvloeden.

Hebben deze tips jou ook geholpen je resultaten op te krikken? Laat het ons weten.. We zijn erg benieuwd!

Meld je nu gratis aan!

Bericht delen

Rich Dad Poor Dad

  Het eerste boek wat werd uitgegeven door de ‘Rich Dad’ company was Rich Dad Poor Dad. Sinds de eerste uitgave staat het boek al

Lees verder »

Cashflow Quadrant

Het Cashflow Quadrant is een handig middel om inzicht te krijgen hoe iemand in het leven staat en hoe hij of zij geld verdient. Als

Lees verder »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.