Het mag nu wel duidelijk zijn dat de Euro crisis niet zomaar overwaait en het dagelijkse nieuws bevestigt dit keer op keer. Stapje voor stapje wordt de crisis erger en breidt het zich uit over een groter gedeelte van Europa.

Ook komt de crisis steeds dichterbij en beïnvloedt het inmiddels ook de Nederlandse werknemers en ondernemers. Door toegenomen onzekerheid worden veel mensen ontslagen en gaan duizenden bedrijven failliet. En daarmee is de pijn nog niet geleden.

De nieuwsberichten liegen er de laatste tijd niet om. Het gaat niet goed, ondanks dat de overheid ons wil laten geloven dat het allemaal wel goed gaat komen, maar is dat wel zo. Riep de overheid in 2007 niet dat de crisis Europa niet zou bereiken en in 2008 dat het allemaal snel over zou zijn?

Als we een kleine greep gaan nemen uit de nieuwsberichten van afgelopen week dan wordt het duidelijk dat de crisis nog lang niet over is en dat het nog heel veel mensen gaat beïnvloeden.

 • Huizenprijzen afgelopen jaar 4% gedaald en aantal verkopen met 7%
 • Weer nieuwe ontslagen bij diverse bedrijven: o.a. RBS en Wegener
 • S&P verlaagt krediet rating 9 Euro landen
 • Frankrijk verliest AAA status
 • Euro bereikt nieuw dieptepunt

Je kunt proberen je kop in het zand te blijven steken en te doen alsof er niks aan de hand is, maar helaas is dat niet het geval. De crisis kan veel mensen in de problemen brengen. Mensen die zich niet hebben voorbereid en daardoor bij het minste geringste de rekeningen niet meer kunnen betalen.

En hoe zit dat met jou? Heb jij je al voorbereid en overleef jij een financiële tegenslag, zoals ontslag of faillissement van je bedrijf?

De tijd om actie te nemen is NU!

Als je bewust bent dat het ook jou kan treffen dan kun je nu nog iets doen om jezelf te beschermen en niet door door deze crisis in grote problemen te komen. Maar de tijd dringt. De crisis maakt steeds meer slachtoffers en alleen jij kan ervoor zorgen dat jij niet tot die slachtoffers gaat behoren. Je kunt zelfs als winnaar uit de crisis komen, want er zijn ook kansen.

De overheid is niet meer bij machte om de klappen op te vangen, zoals dat in het verleden wel is gebeurd. Nu hebben we te maken met enorme bezuinigingen.  Sociale zekerheden worden gekort en pensioenfondsen komen massaal in de problemen door de aanhoudend lage aandelen beurzen.

Je moet er toch niet aan denken dat je inkomen opeens wegvalt, je je huis niet meer kunt betalen en alles dat je hebt opgebouwd door de crisis verloren gaat.

Overleef de crisis!

Wil jij weten hoe je de crisis kunt overleven? Je bedrijf sterker en stabieler kunt maken? Hoe je minder afhankelijk kunt zijn van je werkgever of één inkomstenbron?

Dinsdag 17 januari geven wij exclusief gratis seminars waar je kunt ontdekken hoe je de crisis kunt overleven en je financiële positie kunt verbeteren. Hoe je een stabiele toekomst opbouwt voor jezelf, gezin en familie en hoe je minder afhankelijk kunt worden van de overheid en financiële instellingen.

Kijk voor meer informatie op www.cashflowclub.nl/seminar

 

 

 

3 Reacties
 1. diana

  Beste Stephan
  Bedankt voor al je mailtjes.Wanneer kom je richting Leeuwarden?

  groetjes,

  Diana

  • Leeuwarden zit er even niet in Diana. Binnenkort zal ik een online presentatie geven. Is dat wat?

 2. hendrik dijkstra

  hoi Stephan,
  druk, druk
  wil graag komen
  las deflatie nog maar eens
  de cycloon is in de maak
  goed zijn zijn is nu niet voldoende, we moeten Buitengewoon zijn om aansluitend Buitengewoon te handelen
  kan niet op je site/seminar
  dus hoe laat, waar…
  hoor graag van je
  hug, hd —

Reageren is niet mogelijk